Standbouw

Bij het deelnemen aan een beurs of evenement zal je een keuze moeten maken met wat voor soort standbouw je jouw bedrijf wilt presenteren aan de bezoekers op de beurs. Er zijn diverse mogelijkheden, vaak kun je via de organisatie een standaard standbouw huren. Maar hou je van een stoere en moderne uitstraling en wil je wat anders, dan is een stand met een truss constructie daar uitermate geschikt voor.

Standbouw van truss constructies is makkelijk toepasbaar, snel op te bouwen, van duurzaam materiaal en daardoor zeer aantrekkelijk in prijs om te huren. Door de diverse afmetingen van truss onderdelen is zowat elke afmeting of hoogte te creëren.

Compleet pakket

Om je stand compleet te maken leveren wij niet alleen de truss constructie, maar wij kunnen de stand compleet maken met verlichting, gordijnen, banieren, tapijttegels en eventueel meubels. Doordat wij alles kunnen leveren heb je één contactpersoon voor het bouwen van je truss stand en nemen wij je hierbij een hoop werk uit handen. Hierdoor kun jij je richten op je corebusiness en zorgen wij dat de stand staat voordat jullie komen.

Voor meer informatie kijk op Standaard standbouw of Exclusieve standbouw.