Standaard standbouw

Standaard standbouw-1

Als je kiest voor een truss stand, dan heb je de keuze uit standaard of exclusief. Standaard standbouw is een truss constructie die op poten staat. Bij exclusief kun je elke gewenste vorm of hoogte creëren die op de beurslocatie mogelijk is.

De hoogte van de standaard standbouw is meestal 3,5m, maar de afmetingen kunnen in elke gewenste maat uitgevoerd worden. Bij een standaard truss standbouw worden ook gordijnen en verlichting geleverd en wordt de stand op- en afgebouwd.

Maar ook een standaard standbouw kun je een persoonlijke uitstraling geven. Door in plaats van gordijnen als afscheiding, een op maat gemaakt full color banier als achterwand te gebruiken of voor de gordijnen een banier of beeldscherm te plaatsen krijg je een persoonlijke uitstraling. Indien je bewegende beelden laat zien trek je extra aandacht van de bezoekers en kom je makkelijker in contact met nieuwe potentiële klanten.

Onze DTP-afdeling helpt je graag om je eigen banieren te ontwerpen of je levert zelf de kant-en-klare drukbestand aan en wij zorgen dat jouw banier gedrukt wordt geleverd tijdens de beurs of het evenement.

Wil jij meer informatie over standaard standbouw, neem dan contact met ons op.