Verlichting

Bij de inrichting van je stand is het belangrijk om de juiste verlichting te hebben, zodat de aandacht van de producten en het bedrijf goed tot zijn recht komen. Als de stand op een goede manier is uitgelicht, waarbij de lampen op de juiste manier geplaatst zijn, kun je de juiste sfeer creëren. Hierdoor komt je stand letterlijk in de schijnwerpers komt te staan en trek je de aandacht van de bezoekers.

Ruime keuze

Decoriginals heeft genoeg keuze om elk soort verlichting te realiseren. Van een zachte sfeerverlichting tot een helder witte werkverlichting. Ook hebben wij lampen waarbij je elke gewenste kleur kunt kiezen voor speciale kleureffecten. Maar ook voor het uitlichten van banieren hebben wij de juiste lampen op voorraad.

Welke lamp is het beste geschikt voor je stand!

De lamp die het beste geschikt is voor jouw stand is afhankelijk van een aantal factoren. Er zijn twee soorten lampen, namelijk gasontlading en halogeen lampen. Het verschil tussen halogeen en gastontlading is dat halogeen lampen een warmer licht produceren, maar ook dat gasontlading lampen energiezuiniger en een meer daglicht (kouder licht) effect geven. Maar ook de hoogte van de te hangen lampen kan bepalen voor welke lamp gekozen wordt. Gasontlading lampen geven minder warmte af en zijn daardoor meer geschikt om op een lagere hoogte te worden hangen.

Een aantal lampen hebben wij voor u hieronder uitgelicht:

Multipar / Theaterspot, gebundeld licht. Door het gebundeld licht kun je specifieke objecten uit lichten, hierdoor trek je de aandacht van bezoekers naar dat specifieke punt.

Multipar / Theaterspot, gebundeld licht Door het gebundeld licht kun je specifieke objecten uit lichten, hierdoor trek je de aandacht van bezoekers naar dat specifieke punt.

Breedte straler: zeer geschikt om een groot oppervlak uit te lichten.

Breedte straler, zeer geschikt om een groot oppervlak uit te lichten.

Wordt vaak gebruikt om speciale kleureffecten te maken. De Led spot kan zowel staand, hangend of weggewerkt worden in een truss.

Wordt vaak gebruikt om speciale kleureffecten te maken. De Led spot kan zowel staand, hangend of weggewerkt worden in een truss.