Op maat gemaakt banier

Om de stand een persoonlijke uitstraling te geven wordt er vaak gebruik gemaakt van full color bedrukte banieren die als aankleding in de stand gebruikt kunnen worden. Door banieren te gebruiken trek je de aandacht van de bezoekers naar je stand en creëer je een hoge mate van herkenbaarheid.

Tevens kan een banier een echte blikvanger zijn, als je deze op de juiste positie plaatst in je stand. Op deze manier kan je de bezoekers van een beurs kennis laten maken met jouw bedrijf.

Verschillende materialen voor banieren

Banieren kunnen van diverse materialen gemaakt worden. In het verleden werden de banieren vaak gemaakt van PVC materiaal, maar tegenwoordig heb je speciale stoffen die opvouwbaar zijn en daardoor makkelijker kunt op bergen. Doordat de stof soepeler is dan PVC hangt het banier vaak strakker.

Maar als je een banier wilt gebruiken voor buiten dan is een banier van PVC materiaal het meest geschikt. Het is dan beter bestand tegen allerlei weersinvloeden.

Het bevestigen van de bedrukte banieren kan op diverse manieren gedaan worden. Zo worden zeilogen vaak gebruikt om het banier in te spannen in een aluminium frame of truss constructie. Maar steeds vaker wordt er gekozen voor een tunnelzoom boven en onder, waar een buis in wordt gestoken. Hierdoor kun je een mooie strakke wand creëren zonder dat er ringen te zien zijn. Tevens kun je ervoor kiezen om vanaf een grootte afstand zichtbaar te zijn, door een banier op te hangen aan het dakspant.

Opmaak van banieren

Aan de hand van jouw aangeleverd digitaal drukbestand, kan Decoriginals de bedrukte banieren leveren. Mocht jezelf geen ervaring hebben met het opmaken van een goed drukbestand, dan kan Decoriginals je daarbij helpen. Op de eigen dtp-afdeling kunnen ze voor jou een goed ontwerp maken. Decoriginals regelt alles, van ontwerp tot het monteren van de bedrukte banieren op locatie.