Exclusieve standbouw

Exclusieve standbouw2

Bij een exclusieve stand kan je vele variaties en aanvullingen maken ten opzichte van de standaard standbouw. Bij standaard standbouw is het altijd een staande truss constructie die op poten staat. Bij exclusief kun je elke gewenste vorm of hoogte creëren die op de beurslocatie mogelijk is.

De hoogte die je kunt maken is afhankelijk van de hoogte van de hal waarin de stand opgebouwd moet worden. Maar meestal zal een stand niet boven de 5m uit komen. Deze hoogte kun je ook alleen maken als je een eiland stand of hoekstand hebt. Dit omdat de standhouder naast je vaak een lagere stand heeft. Tevens zal je rekening moeten houden met wat de regels van de organisatie zijn.

Bij de exclusieve standbouw is de stand vaak persoonlijker en valt beter op bij de bezoekers van de beurs. Wat uiteindelijk ook de reden is waarom je deelneemt aan een beurs.

Door gebruikt te maken van b.v. op maat gemaakte banieren, gordijnen, voile, gespannen plafond, beeldscherm en verlichting, creëer je een bepaalde sfeer die aantrekkelijk is voor de bezoekers en waardoor je de aandacht trekt van potentiële nieuwe klanten.

Om de stand zo goed mogelijk in te richten denken wij mee, zodat u goede resultaten kunt behalen met uw beursdeelname. Voor het ontwerpen van banieren kan onze DTP-afdeling je helpen of je levert zelf het kant-en-klare drukbestand aan en wij zorgen dat jouw banier gedrukt wordt geleverd tijdens de beurs of het evenement.

Wil jij meer informatie over truss constructies, neem dan contact met ons op.